If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моята хидр. течност е някаква червена.., но нямам си и на идея каква марка... Та въпроса ми е, ако долея че сега ми е на мИН....с какво да доливам. Или по-скоро искам да питам пресича ли се "чорбата", ако сипя някаква друга чорба без да източвам сегашната.???
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
По принцип това с цветовете е глупост. Получавали сме една и съща течност (лики моли ATF III)- веднъж зелена, веднъж червена. По принцип не вярвам да се пресече. Аз съм смесвал поне 3 вида в моята кола.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Значи да си чукам на дървената глава , че моята не вие . Така ли ?
Само при напълно навъртян волан се чува леко , но това си е нормално .
И при мен няма такива проблеми , надявам се и да няма де, но ми е бая тежък волана . Но ме притеснява педала на съединителя ... понякога не се връща ...
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
И при мен няма такива проблеми , надявам се и да няма де, но ми е бая тежък волана . Но ме притеснява педала на съединителя ... понякога не се връща ...
И на мене ми се струва малко тежък волана ама ... Връщането на педала - при мене беше помпа .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
И на мене ми се струва малко тежък волана ама ... Връщането на педала - при мене беше помпа .
Е къде да я направя тая помпа ... можеби имам частите ама не му разбирам много да не зема да прецакам нещо , иначе имам цялата педална система ...
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Над педала на съединителя - под арматурното табло . Ама е на много ши*ано място .
Моята я сменя един "тесен" специалист от 9h сутринта до 15h с 1 час почивка докато отида да я купя и да са върна . Въпросният специалист никога не беше правил такава операция на 164 .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Покарайте малко време Опел Астра примерно и после ще ви е много добре волана.
Абе и Пунтото ми е с хидравлика но като се кача на Алфата волана е по лек .
А иначе имаме едно служебно Авео-Шевролет без хидравлика - който са издъни го оставяме на него той да го кара една седмица
Благодаря много.Ще направя така както казвате.Карам докато върви Аз съм изключително доволен от колата.Притесняват ме някакви такива неща като виенето,датчика за налягане на маслото,но като почета тук и се успокоявам.
Ако 164-ката ми беше със задно предаване щастието ми щеше да е пълно.
Comment